Derya februar 15, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

I første forelesning i digital markedsføring ba Arne Krokan oss om å opprette en blogg som skal brukes i forbindelse med faget. Å blogge er (eller var) litt utenfor komfortsonen min, men det var jeg forberedt på ettersom jeg hadde forhørt meg litt om faget før jeg valgte det.

Nå er både første modul og første eksamen overstått. Jeg studerer digitalisering og økonomi så mange av temaene som ble diskutert i timene var jeg kjent med fra før . Jeg var litt redd det skulle bli en kjedelig repetisjon på alt vi lærte første året, men der tok jeg veldig feil. Jeg har lært enda mer om store temaer som Bitcoin, blokkjeder, kunstig intelligens, maskinlæring. Det har vært veldig spennende å få mer kunnskap om betydningen av teknologi i markedsføring og hvordan teknologi kan brukes for innovasjon, effektivitet og nyskapning.

Teknologi og digitalisering har alltid fascinert meg og jeg tenker ofte på hvordan verden vil se ut, hvordan vi vil jobbe og hvordan ting jobber rundt oss om 20+ år. Om ikke før. Snart lager vi ikke mat lenger, men vi 3D- printer det, og Airbnb har endret måten vi reiser på helt. Dette er bare starten. Alt rundt oss digitaliseres hele tiden. Ting blir lettere og mer effektivt på grunn av teknologi og digitalisering. Det er skremmende fordi vi tror det vil ta over blant annet arbeidsplassen vår, men sannheten er at vi er avhengig av det og egentlig så elsker vi det.

/ Derya