Oleaavik januar 10, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hei, og velkommen til min blogg og mitt første blogginnlegg noensinne! Jeg heter Ole Henrik Aavik, er 24 år gammel og kommer fra et lite sted i Telemark som heter Rjukan. Jeg er student ved Høyskolen Kristiania i Oslo hvor jeg studerer markedsføring og merkevareledelse. Fra tidligere har jeg en bachelor i sports management fra Høyskolen i Sør-Øst Norge. Ved siden av studiene jobber jeg deltid i kleskjeden VOLT.

Dette semesteret har jeg startet på valgfaget ”digital markedsføring”. Det er med spenning, nysgjerrighet og litt nervøsitet jeg tar fatt på dette semesteret hvor blogging blir en nokså stor del av min hverdag. Bloggingen var valgfritt, men jeg så på det som en unik mulighet til å skaffe meg ny erfaring, knytte nettverk og utvikle meg som person. Det er en fin måte for meg å holde orden på og lære meg pensum, men også å få kunne utforske deler at faget som jeg interesserer meg for. Hva jeg blogger om er helt opp til meg selv.

På bloggen vil jeg hovedsakelig skrive om temaer knyttet til digital markedsføring, og komme med mine tanker rundt de ulike områdene.

Jeg gleder meg til å starte på dette valgemnet, og ser frem til en vår med nye og store utfordringer!