synnejacobsen mai 9, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Denne uken har vi blitt utfordret til å lage en video hvor vi forteller om hvordan vi lærer best. I den anledning arrangerte eksamensgruppa som består av meg, Herman og Malin et møte over Zoom. Zoom har vi jo brukt i undervisning sammenheng den siste tiden også, så da tenkte vi at det var passende å bruke det som verktøy til denne oppgaven også. I videoen forklarer vi også hvilke tanker vi har angående zoom, og undervisning under dagens situasjon.

Selv vil jeg si at jeg synes det var spennende å skulle utforme en video, til min overraskelse. Absolutt noe jeg kunne tenkt meg å gjøre igjen, og forbedre meg på. Et annet tema vi tar opp i videoen er jo nettopp digitale verktøy, så innen video er det et stort forbedringspotensial for meg selv.

Hvordan lærer du best? Legg gjerne igjen en kommentar om du har noen effektive tips og triks!

– Synne Mari Jacobsen Myrbø