linakristine april 14, 2021

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Videoblogg- Tips og verktøy for å lære best

Det finnes utallige måter å lære seg pensum på, og hva som funker for meg, funker kanskje ikke for deg. En god studieteknikk er likevel gull verdt å ha. Denne uken har Marianne Olsen, Nadia Jäger og jeg laget en video der vi forteller hvordan vi lærer best og hvilke verktøy vi benytter når vi skal lære nye ting.

Jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at å både lage og publisere denne videoen var langt utenfor alle sin komfortsone. Likevel har det vært utrolig lærerikt, og noe vi helt klart har hatt godt av. På grunn av coronarestriksjoner ble videoen laget over Zoom, derav noe dårlig kvalitet.

Håper likevel du lærer noe nyttig!

-Gi oss gjerne en tilbakemelding