nira002 mai 20, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

I følge E24 ble det opprettet 14.977 nye bedrifter i andre kvartal i år, noe som vil si en økning på 4,2 prosent fra samme periode i fjor. Og uansett hva slags bedrift du er så vil man trenge en nettside som kan fremme selskapet. Med mange tilbud fra forskjellige aktører så skal vi sammen se nærmere på en av de største i hele verden og hva som er bra og dårlig med dem.
https://e24.no/naeringsliv/i/K3r2RM/aldri-foer-har-det-blitt-skapt-saa-mange-nye-bedrifter

Bildet er fra Google bilder. Søkeord: “Wix”. 20.05.2020

Wix Tilbud

Wix.com har over tid blitt en gigant i sin bransje. Wix, tilbyr nettside tjenester med profesjonell verktøy innebygd i deres system. Før vi går ytterligere inn i deres system så skal vi ta en titt på deres tilbud/abonnementer.

Slik vi ser fra bildet over tilbyr de en rekke forskjellige verktøy/ressurser i deres pakker. Noe de lokker mest sine kunder med er 4 ting:

  1. Gratis domene i 1 år.
  2. Reklamekuponger – verdt $ 75
  3. Site Booster app – verdt $ 60
  4. Profesjonell logo – verdt $ 50

Slike summer som vi ser over er ikke en alt for stor hjelp for den virksomheten som blir lokket, men disse tilbudene er her for å gi forbrukeren en liten push i ryggen samt å vise at en liten del av investeringen du som forbruker har lagt inn vil gå tilbake igjen til deg igjen. I tillegg til små summer dekker wix et helt år med gratis domene ved å benytte seg av en av de tre pakkene på bildet over. Dette er en god handel for en kunde som kanskje har nok av små utgifter allerede.

Markedsføringsverktøy

Bildet er fra wix dashboard på Wix.com. 20.05.2020

På bildet over vil dere se majoriteten av markedsførings verktøyene i Wix ecommerce. Wix har også innebygd analysering program som analyserer blant annet trafikken på siden din og fluktfrekvensen (Hvor mange som kun gikk rett ut igjen uten å foreta en eneste handling på siden din).

Ønsker man derimot å bruke enda mer avanserte markedsføringsstatistikker så kan man integrere Google Analytics inn i Wix. Men det er sjeldent man trenger noe mer enn det Wix allerede tilbyr i sin analyseverktøy.

Automatiseringer i Wix

Slik vi ser fra bildet over gir Wix deg mulighet til å velge mellom en rekke forskjellige automatiseringer som vil gjøre arbeidet ditt mye enklere. Det er lang flere alternativer enn den skjermdumpen vi ser nå, og gir dermed et bredt utvalg av forskjellige funksjoner. Slike automatiseringer er ment for å gi kunden den beste opplevelsen ved å la dem vite at du tenker på dem som et individ, uten at du nødvendigvis gjør det direkte.

Konklusjon

Er du en grunder med store drømmer, men ønsker å bruke budsjettet ditt på annet enn en plattform? Wix vil man trygt si du får mest igjen for pengene du investerer. Her vil du få god hjelp til enhver tid, samt verktøy på en profesjonell nivå, men som allikevel enhver person kan forstå.