zacharymyr januar 9, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Velkommen skal det være til min personlige blogg som er den del av valgemnet” Digital markedsføring”!

 

Jeg liker å kalle denne læringsperioden et eventyr fordi akkurat som et vanlig eventyr så må jeg prøve å overkomme utfordringer og hindringer som dette halvåret vil by på. Men jeg er spent og er kjempe klar for å ta i mot utfordringene som måtte komme. Og forhåpentligvis ender dette eventyret noe med” Lykkelig sine alle dager” J

Denne bloggen vil hovedsakelig handle om min studiehverdag på Høyskolen Kristiania, digital markedsføring og teknologi. Jeg er veldig spent på å skrive om aktuelle temaer i denne bransjen og forhåpentligvis bidra med et annet perspektiv til mine lesere.

Akkurat som mange, er ikke blogging helt min greie og det er en helt ny plattform for meg. Jeg vet ikke helt hva” blogg normen” er og hvordan man skal” oppføre/fremstille” seg i en blogg. Men som sagt, det blir en læringsprosess og håper dere kan være med på utviklingen av denne bloggen og min egen utvikling.

Når det er sagt, så er jeg som person seriøs og profesjonell når det trengs som i jobbsammenhenger, men jeg liker å være et fritt menneske, så bloggen kan være preget av noe personlig og kanskje noe morsomt?  Så bloggen kommer ikke til å være voldsomt seriøst, statisk og” A4”, jeg håper det kan være underholdende og opplysende samtidig! Jeg håper også at jeg få en dialog med mine lesere og få deres kritikk, innspill og/eller forespørsler om hva jeg skal skrive om!

 

Gå over til ”Om meg” siden hvis du vil vite mer om meg personlig!

 

 

Tusen takk og velkommen igjen til min blogg og håper vi kan reise sammen i dette eventyret!

 

The post Velkommen! appeared first on Zachary Myr.